У Львові на балконі намагався накласти на себе руки 79-річний дідусь (ВІДЕО)

На балконі другого поверху, що на вулиці Чорновола у Львові, особа похилого віку намагається вчинити суїцид. Такий виклик вчора, близько 15-ї години, отримали патрульні роти ТОР від сусідів дідуся.

Про це повідомляє Це моя Україна з посиланням на Патрульна поліція Львівської області.

За лічені хвилини вони прибули на місце події та помітили на балконі чоловіка, який намагався накинути зашморг на шию. Сусідка розповіла, що її чоловік вийшов на балкон і побачив, що дідусь вже задихається. Він обмотав кілька разів довкола шиї дріт.

Поліцейські та сусіди почали спілкуватися з 79-річним чоловіком, переконуючи його цього не робити. Завдяки вдало підібраним словам, дідусь відмовився від своїх намірів і викинув дріт з балкону, але поскаржився, що йому погано і він потребує допомоги медиків. На допомогу приїхав екіпаж 4 батальйону.

Оскільки двері в квартиру були зачинені, а потерпілий їх не відчиняв. Інспектор роти ТОР Василь Маційовський та командир роти 4 батальйону Юрій Покровський потрапили у квартиру через дах прибудови та помешкання сусідів.

Дід стояв на балконі і дуже зрадів, що до нього нарешті прийшли.
“Добре, що ви прийшли – я буду жити!“ – сказав він патрульним.

Чоловік запевняв, що потребує допомоги медиків, патрульні отримали дозвіл в одного із синів силою відчинити двері.

Далі дідуся оглядати медики. Ми вкотре дякуємо небайдужим громадянам, які повідомили в поліцію про цей випадок. Вчасне звернення може врятувати життя!

Дякуємо нашим колегам, які віддано ставляться до виконання своєї служби, ідеться у повідомленні на сторінці у ФБ: Патрульна поліція Львівської області.

https://www.facebook.com/lvivpolice/videos/627891661096321/