Відомий кулінарний експерт та ведучий кількох кульнарних передач Євген Клопотенко дав відверте інтерв’ю Яніні Соколовій. Під час інтерв’ю Євген розказав як збирається вберегти спадшину минулих поколінь українців.
Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на інтерв’ю Євгена Клопотенка на передачі “Рандеву з Яніною Соколовою”.
Після інтерв’ю Євген Клопотенко додав:
“Кодова назва: Україна. Це якщо говорити про мої цілі та сенс життя. Я розіб’ю лоба, але зроблю так, щоб українці пишалися своєю спадщиною та тим, ким вони є. Я буду йти на діалог з усіма, хто грає ключові ролі у державотворенні. Я буду казати «харашо» важкій системі та чекати. Треба буде підписати і затвердити мільйон папірців – я підпишу і затверджу мільйон папірців. Треба буде вислухати хейт – я вислухаю хейт. Якщо я маю терпіти заради того, щоб українці готували вдома шпундру та сприймали її як рідну страву – я буду терпіти. Я готовий багато робити та багато чекати заради того, щоб Україна стала сильнішою.”
Читайте також: “Перейти з російської на українську – то як вперше в житті зготувати борщ. Кортить так, що аж піднебіння свербить”, – Клопотенко.