Кіш – це відкритий пиріг з пісочного тіста. Його Батьківщиною є Франція, а точніше – її провінція Лотарингія. Класичним варіантом вважається саме кіш під назвою Лорен.
В оригінальному французькому рецепті неодмінно присутні знамениті на весь світ місцеві інгредієнти: яйця, бекон та твердий сир.
Саме цим класичним рецептом сьогодні з нами поділилися Наталя Пшик, авторка YouTube каналу “Їжа, що окриляє».
«Дуже люблю цей пиріг за універсальність: його можна їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Він обов’язково сподобається кожному. Ви також можете експериментувати з інгредієнтами і замінити бекон – куркою, рибою, грибами або тим, що знайдеться у вашому холодильнику. Можна міняти начинку для кліп і кожен раз насолоджуватися різним пирогом. Зовнішній вигляд його на висоті, як бачите, непристойно апетитний і страшно смачний», -зазначає дівчина.
Не гайте часу і Ви! Приготувавши Кіш Лорен, ви немовби побуваєте у Франції, а його ніжний смак точно подарує Вам крила та море натхнення.
Відео з рецептом: