Кіш Лорен: класичний французький пиріг, який окриляє та надихає

Кіш – це відкритий пиріг з пісочного тіста. Його Батьківщиною є Франція, а точніше –  її провінція Лотарингія. Класичним варіантом вважається саме кіш під назвою Лорен. 

В оригінальному французькому рецепті неодмінно присутні знамениті на весь світ місцеві інгредієнти: яйця, бекон та твердий сир.

Саме цим класичним рецептом сьогодні з нами поділилися Наталя Пшик, авторка YouTube  каналу “Їжа, що окриляє».

148264266 232234758522611 5920100865951910974 n

«Дуже люблю цей пиріг за універсальність: його можна їсти і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Він обов’язково сподобається кожному. Ви також можете експериментувати з інгредієнтами і замінити бекон – куркою, рибою, грибами або тим, що знайдеться  у вашому холодильнику. Можна міняти начинку для кліп і кожен раз насолоджуватися різним пирогом. Зовнішній вигляд його на висоті, як бачите, непристойно апетитний і страшно смачний», -зазначає дівчина. 

148225475 246884523689980 2919624736335538596 n

Не гайте часу і Ви! Приготувавши Кіш Лорен, ви немовби побуваєте у Франції, а його ніжний смак точно подарує Вам крила та море натхнення.

Відео з рецептом: