Чому закваски Vivo рекомендують до вживання лікарі і дієтологи

Живі корисні бактерії, які входять до складу заквасок Vivo, знаходяться в анабіозі до того моменту, поки не вступлять в контакт з теплим молоком. У «живому» стані вони розмножуються, збільшуючись у кількості і перетворюючи заготовку в йогурт або кефір. Домашні кисломолочні продукти, в основі яких лежить закваска марки Віво, відрізняються наявністю великої маси корисних властивостей. Вибирайте одну з них на сайті https://www.zakvaski.com/ua/ , сертифікати якості є на кожну позицію представленого асортименту.

Основні переваги домашніх йогуртів над магазинними очевидні – вони не містять шкідливих добавок, відрізняються гарантованою свіжістю, чудовим смаком і приємною густою консистенцією.

Закваски Віво – більше, ніж просто йогурт

Приготувати йогурт із закваскою VIVO варто кожному хоча б тому, що:

• в його складі немає консервантів;

• це живий продукт з корисними мільярдами бактерій;

• сприяє нормалізації травлення і зміцненню сил імунної системи.

images.jpg

Для приготування кожної сухої закваски виробник Віво використовував тільки чисті бактеріальні культури з Франції, Німеччини, Італії та США. Кінцевий продукт не має ГМО в своєму складі, відрізняється високою якістю і доступний до покупки за прийнятною ціною.

Про бренд Vivo

Більше 13 років виробник Віво спеціалізується на випуску корисних заквасок для йогуртів, кефіру, ряжанки та інших кисломолочних продуктів, у тому числі сирів (фета і бринза).

На базі особистого виробництва діє система управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001 діє до: 2015. Кожна закваска в асортименті компанії проходить перевірку системою менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000: 2005.

Сьогодні весь асортимент VIVO визнаний лікарями і дієтологами як один з найкорисніших, затребуваний споживачами в різних країнах світу: Молдова, Україна, Росія, Канада, Туреччина, Польща, Білорусь і Казахстан.

Фахівці рекомендують включити в свій звичний раціон на регулярній основі продукти, приготовлені з заквасками Віво. Їх можна їсти навіть малюкам, вагітним і жінкам в період грудного вигодовування. Додавайте до готового кисломолочного продукту мед, горіхи, ягоди, улюблені фрукти, щоб зробити його ще смачнішим і кориснішим. Але навіть в чистому вигляді йогурт або кефір з закваскою Віво має приємний і насичений смак, наповнений вітамінами, амінокислотами, мінералами та іншими корисними речовинами.