Стрілець: 10 характеристик знаку зодіаку

Стрілець – знак зодіаку незалежних, товариських та доброзичливих людей. Стрільці – натури рвучкі та харизматичні. Про кращі та найгірші якості Стрільця розповімо у цій статті.

Стрільці досягають успіху у професійній діяльності завдяки наполегливості. З них виходять не тільки старанні учні, а й чудові педагоги, а все завдяки сильній потягу до знань. Стихія вогню дає їм енергію вічного руху. Авантюристи та сміливці, вони не шукають легких шляхів, терпіти не можуть застою у роботі та передбачуваності в людях.

Стрілець: головні характеристики

Стрілець – енергійний і захоплений ідеєю змінити весь світ. І краще не стояти в нього на заваді. Часом у них уживаються суперечливі якості: шляхетність та жага наживи, прагнення ощасливити всіх та жорсткий кар’єризм.

1. Характер Стрільця

Вогненна стихія дуже впливає на характер Стрільця. Ці випромінюючі оптимізм люди заряджають оточуючих своєю енергією. З усіх знаків свого тригону Стрілець найрозумніший. Він не кидається стрімголов в авантюри, як нерозважливі Овни, і не зависає в мріях, як Леви.

Стрілець – знак зодіаку енергійних людей, які не чекатимуть біля моря погоди. Життєві блага вони заробляють самі, виявляючи чудеса працьовитості. Стрільці чудово проявляють себе на ниві викладацької діяльності, але можуть успішно податись і в політику.

Публічність їх не обтяжує. Атлети, спортсмени, актори, виконавці естрадних номерів, танцюристи – всі ці професії добре даються Стрільцям. Представники цього знака відкриті у спілкуванні, дружелюбні та дбайливі. У вирішенні складних сімейних питань на них завжди можна покластися.

2. Сильні та слабкі сторони Стрільця

Навіть невтомні трудівники та оптимісти, якими є Стрільці, мають недоліки.

Сильні сторони:

Зі Стрільців виходять далекоглядні стратеги, що мають широкий кругозір. Вони можуть надихати та вести за собою. Стрільці не люблять впадати у відчай і вміють радіти життю. Цих везунчиків можна назвати щасливчиками долі.

Слабкі сторони:

Ахілесоою п’ятою Стрільців є потреба у визнанні, а часом і надмірний егоїзм. Бажання постійно перебувати у центрі уваги породжує синдром всезнайки. Метушність та нервозність без видимої причини можуть зіпсувати ідеальний образ Стрільця.

Якщо представники цього вогняного знаку будуть з бажанням йти на компроміс, вони зможуть уникнути конфліктів. Стрільці виявляють інертність у питаннях, які не викликають у них інтересу. Часом вирішення побутових завдань йде в них на другий план.

3. Кохання та стосунки

Стрільці дуже закохані, вони готові швидко захоплюватися та спалахувати від нових почуттів. Головним мінусом цих романтиків є непостійність. Стрільці можуть довгий час ідеалізувати партнера, а потім по клацанню «прозріти». Якщо нещасний вигнаний із п’єдесталу, то йому не поздоровиться.

Вразливість Стрільців може породжувати конфлікти. Музі Стрільця варто приготуватися до не завжди виправданих ревнощів. У той же час, у відносинах Стрільці щедрі на ласку, презенти та теплі слова.

4. Секс

У гонитві за чуттєвими насолодами Стрілець може часто змінювати партнерів. Як і в інших сферах життя, страх нудьги тяжіє над Стрільцем. Стрільці можуть домінувати в ліжку, причому нові ідеї другої половинки вони охоче приймають.

5. Сім’я та шлюб

Поспішно пов’язувати себе узами шлюбу Стрільці точно не будуть. Ранні шлюби, здійснені в юності, швидко розпадаються. Якщо в низці партнерів зустрінеться «Той самий» Стрілець довго придивлятиметься до нього, спочатку показуючи байдужість і холод. Зберегти вірність у шлюбі Стрільцю допоможуть рольові ігри. Навіть найправедніший партнер не уникне зіткнення з ревнощами Стрільця. Люди цього знаку не люблять критику, але самі не проти покомандувати в сім’ї.

Підписуйся на наш канал на Google news. Тут ще більше цікавого!

6. Які батьки

Головною сферою, в якій прагне досягти успіху Стрілець, — це кар’єра. Але його одвічний потяг до освіти може допомогти у вихованні дітей, адже головний девіз Стрільців: «Я вас навчу». Мама-Стрілець з великою ймовірністю не залишить кар’єру заради сім’ї, оскільки цінує визнання в суспільстві. Але серед Стрільців трапляються й успішні багатодітні батьки.

7. Дружба

Стрільці як чоловіки, так і жінки здатні підтримувати багаторічну дружбу. При цьому приятелям варто поважати потребу Стрільця у свободі та русі. Представники цього знаку не сидять дома. Наукові проекти, подорожі, пригоди – для всіх цих заходів Стрільцю потрібні надійні друзі. Друг, який поділяє погляди Стрільця, легко уникне конфліктів.

Стрілець
Стрілець (знак зодіаку)

8. Захоплення та хобі

Стрільці люблять увагу та поклоніння оточуючих. Усі їхні хобі повинні максимально вигідно їх подавати у світлі. Тому уявити Стрільця, що вишиває хрестиком у тиші, дуже складно. Набагато охочіше він піде в театральну студію або на заняття вокалом. Знак Вогню любить верхову їзду, сафарі, логічні та інтелектуальні ігри.

9. Кар’єра та професія

Стрільці вроджені лідери. З них виходять чудові промовці, педагоги, телеведучі. Вічне самовдосконалення може вивести їх на новий рівень, і тоді зі Стрільця вийде духовний наставник чи навіть політичний лідер. Найчастіше потяг до змін штовхає Стрільців освоювати нові професії та починати все «з нуля».

Здатність концентруватися в галасливому колективі, виконувати нудну монотонну роботу також притаманна представникам цього знака, але тільки якщо на кону стоїть вагомий грант або престижна премія. Активність та безстрашність допомагає їм освоювати ризиковані професії.

10. Здоров’я

Стрільці схильні до простудних захворювань. Потурання слабкостям загрожують зайвою вагою. Спорт у житті Стрільців допомагає їм зберігати форму та активність.

Стійкий імунітет можуть підірвати такі хвороби, як ревматизм та нервові розлади. Коли Стрільцеві бракує уваги оточуючих, його наздоганяє депресія. Важливо уникати стресів на роботі та берегти печінку. Духовні практики допоможуть справлятися із навантаженнями.

Читайте також: Овен – характеристика знаку зодіаку.