5 найсмішніших конфузів із зірками, що трапилися на зйомках сексуальних сцен

Еротичні сцени завжди викликають величезний інтерес у телеглядачів: побачити двох акторів, що імітують бурхливе кохання, це весело і захоплююче для всіх, але не для самих акторів!

Ми знайшли кілька кумедних історій, які трапились із героями під час зйомок інтимних сцен.

Вразливий Генрі Кавіл

Це зараз ми знаємо Генрі Кавіла як красеня Супермена та агента А.Н.К.Л., адже колись актор знімався у популярному телесеріалі «Тюдори», де його спіткав страшний сон усіх підлітків: раптово під час зйомки пристрасного сексу актор відчув збудження! Звичайно, це не залишилося непоміченим для його партнерки та всієї знімальної групи, тому Генрі поспішив вибачитись за таку реакцію. Хоча… Чи варто перепрошувати?

«Під час зйомок епізоду мені потрібно було зіграти з партнеркою сцену дуже бурхливого сексу. Через недосвідченість я вирішив, що впораюся з цим завданням легко, — згадує актор. — Коли ж вона піднялася на мене зверху і почала рухатися, було вже пізно, я не зміг впоратися з природою і неабияк її налякав». (Читайте також, Кінець світу: 10 найбільш видовищних фільмів-катастроф).

AltЗірками
Одна із сцен з серіалу “Тюдори”

 

 

Сором’язлива Ліззі Каплан

Народна мудрість каже: «Для хоробрості можна дозволити собі сто грам». Актриса Ліззі Каплан була така вражена цією порадою, що поспішила впоратися зі своєю сором’язливістю саме таким міцним методом.

«Пам’ятаю, як стою гола перед гримеркою, де роблять макіяж, і п’ю… горілку з великої склянки! Поки мене впорядкували і одягли, я вже так напилася, що перелякала всю знімальну групу. У цьому епізоді в мене не було слів, але між дублями я говорила без перерви і питала, чи трапилась у когось ерекція. Мені потім було так соромно! (Читайте також, ТОП-5 сучасних українських фільмів, які має подивитися кожен).

AltЗірками

Пунктуальна Енн Хетеуей

Стрічка «Кохання та інші ліки» запам’яталася багатьом саме еротичними сценами за участю Енн Хетеуей та Джейка Джілленхолла. Пам’ятаєте момент, коли Енн підходить до героя Джейка і скидає із себе плащ, під яким нічого немає? О боже, забути таке складно… І у Хетеуей на це є вагома причина:

«Під час зйомок цієї сцени я дуже переживала. Але взяла волю в кулак і все зробила як треба! Тільки виявилося, що це лише репетиція і камери вимкнені. Я постала абсолютно голою перед цілою купою народу, які цього взагалі ніяк не очікували. Це було жахливо”.

AltЗірками

Сюрприз для Емілії Кларк

Мати драконів зі сміхом згадує сцену, коли Джейсон Момоа підходить до неї абсолютно оголений. Нам, звичайним телеглядачам, пощастило побачити гарні сідниці, але що побачила Кларк?

«Я бачила його член, але він був у пухнастому рожевому носочку, — каже акторка про свого партнера в серіалі “Ігри престолів”. — Повірте, якби він оголився повністю, це змусило б почервоніти всю знімальну групу! Це надто красиво».

AltЗірками

Юний «SuperПерець» Крістофер Мінц-Плассе

Крістофер Мінц-Плассе зіграв знаменитого МакТрахера у фільмі Super Перці. За сюжетом та в житті актор був ще неповнолітнім, що дуже допомагає у всьому, крім зйомок у Голлівуді. Справа в тому, що за законами США через його юний вік Мінц-Плассе на зйомках завжди мала супроводжувати мама. Сцена сексу стала винятком.

«Жахливий закон! Ви тільки уявіть, яка це ганьба – мама за руку вела мене голого на знімальний майданчик, а потім сиділа поруч, коли я намагався зображати секс. Ворогу такого не забажаєш».

AltЗірками