Місія неможлива: Розплата. Частина перша: чи варто дивитися

Невгамовний Том Круз знову в образі непереможного і відчайдушного шпигуна Ітана Ханта повертається на екрани, щоб здивувати запаморочливими трюками, виконаними особисто (наприклад, проїхатися на височенному трампліні на мотоциклі, зістрибнувши потім у кар’єр), і продемонструвати, що ще не старий для сьомого фільму у франшизі «Місія неможлива». Події нової частини, за яку знову взявся Крістофер МакКуоррі, розгортатиметься одразу після подій попередньої частини з підзаголовком «Наслідки».

Акторський склад фільму “Місія неможлива: Розплата. Частина перша”

Головні ролі у новій франчизі зіграють:

  • Том Круз;
  • Ребекка Фергюсон;
  • Саймон Пегг;
  • Вінг Реймс;
  • Ванесса Кірбі;
  • Хейлі Етвелл;
  • Пом Клементьєфф.
Місія неможлива: Розплата. Частина перша
на фото епізод з фільму

Критики розповіли чи варто дивитися фільм

Світова прем’єра довгоочікуваного фільму “Місія неможлива: Розплата. Частина перша” (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) відбулася в Римі, і очікування того варте.

Критики описують бойовик як «феноменальний» і «надихаючий». Особливо хвалять Хейлі Етвелл, яка, за словами деяких критиків, “краде” кожну сцену, де вона з’являється.

Все, що стосується технічної сторони, виконано на найвищому рівні, а ось думки щодо сюжету розійшлися: хтось назвав рішення зробити лиходієм штучний інтелект повчальною, а хтось – нудною. Крім того, оскільки це перша частина, історія завершується кліффхенгером.

“Місія неможлива: Розплата. Частина перша” феноменальна в плані екшену, особливо в першу годину. Хейлі Етвелл “краде” кожну сцену. Лиходій, кліффхенгер і хронометраж не порадували мене, але все інше дико цікаво і блискуче знято. Це міцний фільм – пише кінокритик @BrandonDavisBD.

Це фантастика. Актуальна історія. Чудові нові персонажі. Масштабний різноманітний екшен та заключна сцена, яка займає 2-3 місця серед найкращих за всю історію франшизи. Іноді фільм стає трохи щільним, але темп та інтенсивність більш ніж компенсують це – зазначає кінокритик @GermainLussierо.

Нагадаємо, недавно ми також писали огляд на серіал “Таємниця Бункера“, в якому головну роль зіграла Ребекка Фергюсон.