21-річна п’яна водійка збила жінку і її двох маленьких діток на Вінничині (Фото)

15 травня у місті Козятині водійка автомобіля Opel Vectra здійснила наїзд на велосипедистку та двох  її малолітніх дітей. За фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області, інформує Це моя Україна.

Близько  19.00 години  у м. Козятин водійка автомобіля Opel Vectra, 21-річна  місцева жителька, рухаючись по вулиці Матросова, не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху та допустила наїзд на 33-річну жінку, яка вела в руках велосипед.  На велосипеді знаходились двоє  малолітніх дітей 5-ти років і 7-ми років.

1

Внаслідок наїзду велосипедистка та її діти, мешканці Козятина,  отримали тілесні ушкодження  й  госпіталізовані до місцевої лікарні.

2

Наразі поліцією з’ясовуються усі  обставини і причини автопригоди. У крові жінки, яка перебувала за кермом іномарки,  виявлено алкоголь.
Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться розслідування.