«Львовский телеведущий рассказал, как издевался над рускоязичними туристами»: Дроздов про маразм в Росії

Відомий телеведучий Остап Дроздов розповів, як про нього в Росії розганають сенсаційну інформацію про те, як він знущався над російськомовними туристами у Львові.

Про повідомляє “Це моя Україна” посилаючись на допис Остапа Дроздова.

Так, у своєму дописі він зазначає наступне:

“«Львовский телеведущий рассказал, как он издевался над рускоязичними туристами». Я думав, це черговий прикіл рос.сайтів-помийок, але, виявляється, запоребрикові “друзі” на повному серйозі розганяють «сенсаційну інформацію» про те, що 3 тижні тому під час наших домашніх онлайн-етерів я на усмішці розповів, як відправив на вокзал свого соотєчественніка, який, живучи в Україні, не міг двох слів зліпити державною мовою і попросити спровадити його на площу Ринок. Зазвичай я не відстежую булькання рос.помийок і не реагую на них, але цього разу в розгонку цієї «сенсації» включилася наша п’ята колона. Причому включилася з типовою для неї підміною понять: мовляв (увага, вдумайтеся в цю єресь!!!), ми ж толеруємо українську мову, тож і вони повинні толерувати нашу мовну неповносправність. Ахєдріть твою налєво!

Все-таки я записав коротенький відеоблог яко звернення до тих осіб, які або чогось явно не доганяють, або свідомо ставлять знак дорівнює між державною мовою і своєю іноземною (м’яко кажучи).”