“Друзі” побили молодого чоловіка і викинули біля сміттєвих баків: потерпілий помер в лікарні

В ніч з 20 на 21 травня в місі Дніпро на вулиці Порт-Артурської перехожа звернула увагу на чоловіка, який лежав на землі біля сміттєвих баків. Залишити це без уваги вона не змогла, тому повідомила про те, що побачила, в поліцію.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на місцеві видання.

Чоловік був в одязі, але роззутий і весь в пилу. На обличчі – гематоми і кров. Він був без свідомості і ледве дихав, тому патрульні відразу викликали на місце швидку. Постраждалого госпіталізували в 6-у міську лікарню.

Пізніше лікарі повідомили, що 31-річний чоловік впав у кому. Незважаючи на всі спроби стабілізувати його стан, він помер, так і не прийшовши до тями.

Коли потерпілого забрала швидка, патрульні почали оглядати територію. Судячи зі слідів на землі, було очевидно, що чоловіка до сміттєвих баків хтось приволік. За ним поліцейські і вийшли на будинок, де в той момент знаходилася жінка. Вона розповіла, що разом з потерпілим і ще двома чоловіками випивала. Пізніше між «товаришами» виник конфлікт, в результаті чого чоловіки нанесли йому численні удари по голові і тілу. Після – винесли вулицю і кинули біля сміттєвих баків.

За інформацією від поліції, особи всіх трьох фігурантів справи встановлено. Вони знаходяться в Самарському райвідділі. Всі обставини події встановлюються.