В Києві знайшли вбитим народного депутата

Сьогодні в Києві, у власному офісі, в туалеті, був знайдено тіло народного депутата Валерія Давиденко з смертельним вогнепальним пораненням голови.

Про це повідомив у себе на сторінці у ФБ, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, інформує Це моя Україна.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Проводиться комплекс невідкладних слідчих і оперативних заходів щодо з’ясування обставин загибелі народного депутата від Чернігівщини.

У тому числі знімаються записи з численних камер спостереження у великій кількості розташованих поблизу з місцем пригоди.

Поліцією і прокуратурою будуть перевірятися всі можливі версії трагедії, що сталася. – Повідомляє Антон Геращенко.

Біографія Валерія Давиденко: Валерій Миколайович Давиденко народився 16 березня 1973 року. Закінчив Український державний університет харчових технологій.

У парламент був обраний по 208 округу в Чернігівській області, був самовисуванцем. Безпартійний. Проживає в місті Носівка Чернігівської області.

Є членом фракції “Довіра”.

Також Давиденко – член комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, член груп з міжпарламентських зв’язків з Чехією, Угорщиною, Бразилією, Еміратами та Аргентиною.

Давиденко був діловим партнером майбутнього міністра фінансів Юрія Колобова, разом з ним володів “Терра банком”.

У нардепа залишилися дві доньки – Ольга і Євгенія. Судячи з декларації, Валерій Давиденко проживав разом з жінкою, яка не була його дружиною. На Людмилу Нестеренко оформлено численне майно – квартири в Києві, земельні ділянки в області – Козині і Нових Безрадичах.