На Буковині поліцейська відрізала своє волосся для перук онкохворим діткам (Фото,Відео)

Так вона започаткувала благодійну ініціативу «Підтримай тих, хто потребує» і власним прикладом показала, що допомагати – просто. 

Про це повідомляє: Відділ комунікації поліції Чернівецької області, інформує Це моя Україна.

marana 4

5-річні Софійка та Валерія – мужньо борються з онкологією. Зараз вони перебувають  у відділенні онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні. Через пройдені хіміотерапії дівчатка втратили волосся. Аби підтримати їх,  інспектор відділу соціальної роботи Управління кадрового забезпечення поліції Чернівецької області Мар’яна Жизномірська  відрізала своє волосся та передала мамам діток для виготовлення перук маленьким красуням.

Поліцейська – мама двох маленьких синів: 4-річного Давидика та 2-річного Еріка, тому вона добре розуміє, як важливо бачити дітей щасливими.

Мар’яна розповіла, що на такий крок її надихнула 10-річна дівчинка з Харкова, яка віддала своє волосся для діток, хворих на алопецію.

marana 1

«Я вирішила своє волосся віддати хворим на онкологію діткам, які лікуються у чернівецькій лікарні. Волосся – це не лише жіноча краса, а й сила, яка   надає впевненості в собі. Але я не шкодую, навпаки – пишаюся своїм вчинком, бо для хворих діток важлива будь-яка підтримка. Вони, як ніхто, відчувають щирість і теплоту», – не стримуючи сліз, поділилася емоціями Мар’яна.

І це не перша добра справа, до якої долучилася поліцейська. Минулого року вона брала участь у благодійному конкурсі краси, на якому проводили збір коштів для лікування  важкохворої буковинки.

marana 2

«Віддавши своє волосся діткам на перуки, я хочу показати всім, наскільки важливо допомагати тим, хто потребує нашої підтримки. Сподіваюся, мою ініціативу продовжать, а відтак – більше діток отримають підтримку і любов небайдужих людей. Маленькі вчинки – це крок до великих справ. Тож закликаю всіх бути добрішими і чуйними, знаходити час і можливість робити маленькі справи для великих цілей. Допомагати – просто!» –  переконана Мар’яна Жизномірська.

marana 3

 

Усі фото та відео матеріали: Національна поліція України