Шарій вимагає, щоб Україна вибачилася перед “ЛДНР”: проросійський блогер обурився вчинком Києва

Прокремлівський блогер Анатолій Шарій обурений рішенням офіційного Києва, щодо призначення на переговори з Росією по Донбасу проукраїнських представників.

Він обурюється призначенням Дениса Казанського і Сергія Гармаша для участі у Трьохсторонньої контактній групі. Активна проукраїнська позиція Казанського і Гармаша викликала різку критику блогера, який активно виступає за “мир і дружбу з Росією” і підозрюється в зв’язках з Москвою.

Шарій вимагає від України, щоб вона скасувала своє рішення і вибачилася перед російськими найманцями “ЛДНР”. Також, Шарій не втримався і почав ображати журналістів, які у відповідь лише посміялися над проросійським блогером і його російськими “соратниками”.

“Одне задоволення зараз читати вал істеричних криків від проросійських мурзилок, Портнова, шаріев, і т.п. з приводу моєї участі в переговорах тристоронньої контактної групи. Мабуть, саме ці судоми – головне підтвердження того, що все зроблено правильно і українська сторона потрапила в точку, коли вирішила залучити до переговорів переселенців “, – прокоментував Казанський вал критики з боку російських агентів.

dffffddddd