ТОП-4 цікавих фільми з блискучим акторським складом

Хороший фільм може стати ще крутішим при наявності талановитих і улюблених нами акторів. А особливо, якщо їх на екрані з’являється відразу кілька. 

Представляємо Вам ТОП-4 таких фільмів, що вийшли зовсім недавно.

1. Хай живе Цезар! (2016)
У цій комедійно-детективній стрічці братам Коенам вдалося показати барвистий, але не невинний Голлівуд вишукано і стильно. І, звичайно, для стрічки про альма-матер світового кінематографа потрібен був зоряний склад. Саме тому ролі різних планів дісталися Джорджу Клуні, Джошу Броліну, Райф Файнсу, Скарлетт Йоханссон, Тільда Суїнтон, Ченнінг Таттуму, Джан Хіллу і багатьом іншим.

2. Джентльмени (2019)
Свіжий і стильний фільм Гая Річі, який повернувся до своїх же витоків – в жанр кримінально-комедійного бойовика, який високо оцінили багато критиків і глядачі. Але відмінного сюжету і красивої картинки було б мало без талановитих Меттью МакКонахі, Чарлі Ханнем, Хью Гранта, Коліна Фаррела, Мішель Докер і Генрі Голдінга.

https://youtu.be/dABPCMxu074

3.Одного разу в … Голлівуді (2019)
У своїх стрічках Тарантіно з разу в раз збирає дрім-тім касти. Ця картина, як і минула в списку, розповідає про Голлівуд, але тільки про більш ранній періоді – про кінець 1960-их. Центральне тріо тут – Лео ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі. Але на екрані раз у раз миготять зірки різної величини, в числі яких – Аль Пачіно, Тімоті Оліфант, Дакота Фаннінг і нині покійний Люк Перрі.

4.Сирітський Бруклін (2019)
У 2000-му році актор Едвард Нортон дебютував у режисурі, а повернувся в крісло постановника лише через майже два десятиліття. Його нова робота запам’ятовується атмосферою і цікавою історією. А ось спочатку увагу привертає акторським складом в особі його самого (Нортона), Брюса Вілліса, Алека Болдуїна, Віллема Дефо та інших.