Доставка їжі TARANTINO family: скільки по часу, акції і бонусна програма для клієнтів

Муракамі, Папа Джон, Рукола, Тарантіно, Синдикат, Хачапурі і Вино, Черрі, Таверна, Компот, Спеццо, Баклажан, Хмелі-сунелі, KOYA, Маркетплаза – ці заклади знає практично кожен в Києві і Україні. Всі вони входять в сім’ю ресторанів Tarantino Family. Всі ці заклади вже давно відомі багатьом українцям і користуються у них великим попитом.

Всі ці заклади об’єднує не тільки мережа закладів, а й єдина бонусна програма і абсолютно безкоштовна і цілодобова служба доставки. До речі працює вона не тільки в Києві, а й по окрузі столиці.

Доставка їжі TARANTINO family

З усіх ресторанів, про які ми написали вище, ви можете замовити доставку їжі абсолютно безкоштовно.

Найзручніше для клієнтів те, що сім’я Тарантіно об’єднує безліч ресторанів, які пропонують відвідувачам страви з різною європейської та світової кухні. Тобто, якщо ви хочете суші, то можете замовити їх в Муракамі – ресторані японської кухні. Якщо ж ви побажали піци, то варто звернутися до закладу Папа Джон, якщо ж вам хочеться української їжі, то варто звернутися в ресторан Готуємо дома.

Доставка їжі для всіх цих закладів абсолютно безкоштовна по будь-яким адресами Києва.

Важливим доповненням для клієнтів закладу буде бонусна програма, яка поширюється на всі заклади, які описані вище. Вона допомагає клієнтам заощаджувати гроші на кожному замовленні.

Бонусна програма для всіх закладів абсолютно однакова. Її сенс полягає в тому, що за кожне замовлення ви отримуєте бонуси, які можете витратити при наступному замовити. 1 бонус дорівнює 1 гривні. Ви можете їх використовувати тільки, якщо ваше замовлення перевищує 150 гривень і бонусами ви можете оплатити тільки 50% від усієї суми.

Бонуси нараховуються майже відразу ж після оплати замовлення. Стандартне зарахування – 10 відсотків від суми замовлення. Крім цього, відразу ж після реєстрації ви отримуєте 50 бонусів, а на свій день народження TARANTINO family дарує вам 100 бонусів, які ви можете витратити на протязі одного тижня.

Щоб стати учасником бонусної програми мережі Тарантіно вам потрібно лише попросити про це у працівника будь-якого з перерахованих вище ресторанів. Або ж оператору під час вашого першого замовлення. Ви офіційно стаєте учасником цієї акції після першого замовлення і зарахування грошей на ваш особистий рахунок на сайті.

Перевірити кількість бонусів ви можете в будь-який час на сайті Тарантіно в особистому кабінеті, або ж запитати у оператора кол центру.