“Бойовики не припиняють обстрілів”: На Донбасі за добу загинуло двоє військових

Україна знову втратила двох своїх синів на Донбасі.

Ситуація на Донбасі залишається напруженою, проросійські окупанти цинічно порушують режим припинення вогню, а також здійснюють прицільні обстріли по українських позиціях.

Такі дії бойовиків призвели до трагічних наслідків. У штабі ООС в Facebook повідомили сьогодні, 13 липня трагічні новини про загибель військових, передає “Це моя Україна“.

На жаль, Україна на Донбасі зазнала непоправних втрат. Після ворожих обстрілів по українських позиціях, коли окупанти застосовували заборонене домовленостями озброєння, загинув український військовослужбовець.

Трагедія сталася біля Славного, яке проросійські найманці обстріляли з гранатометів і різної стрілецької зброї. У прес-службі Операції Об’єднаних Сил пообіцяли, що дії бойовиків, через які гинуть наші мужні бійці, не залишаться без покарання.

Однак, це ще не всі погані новини, які повідомили в ООС. Біля населеного пункту Зайцеве стався ще один випадок, який став причиною загибелі молодого бійця.

Український військовий виконував бойове завдання і під час проведення спецзавдання підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Повідомляється, що він отримав важке поранення, яке було несумісне з життям.

Командування ООС висловило співчуття рідним і близьким загиблих українських військовослужбовців.

Нагадаємо, неавно на Донбасі загинув молодий боєць з Львівщини , який героїчно врятував двох своїх побратимів ціною власного життя. Йому товариші по службі просять владу надати йому звання Героя України.