Медики кинули мертву жінку в під’їзді, бо боялися коронавірусу: шокуючі деталі

В місті Рівному стався дуже прикрий випадок. Жінка померла коли медики несли її до машини швидкої допомоги. Лікарі винесли її тіло з машини та просто залишили біля сходів у під’їзді, де вона пролежала цілих п’ять годин.

Даний випадок ставля на вулиці Соборній в обоасному центрі. У 71-річної жінки була підозра на коронавірус і тому жодна служба не ризикнула транспортувати її тіло в морг.

Про цей жахливий випадок повідомив син покійної жінки, передає “Це моя Україна“.

Олег розказав, що його матері стало погано. Рідні викликали швидку допомогу, але, на жаль, медики прибули надто пізно і врятувати вже не змогли пенсіонерку. Вона померла під час транспортування в машину швидкої допомоги. Лікарі винесли її тіло з машини та просто залишили біля сходів у під’їзді, де вона пролежала п’ять годин.

Згодом, рідні самі занесли тіло покійної жінки у квартиру. Син жінки на цей момент спілкується з адвокатами, щоб знайти та покарати винних.

Є припущення, що жінка померла від інсульту. Сімейний лікар написав у висновку про підозру на коронавірус, хоча син каже, що жодних ознак у неї було. Через сумнівний діагноз всі служби відмовлялися доставити тіло жінки в морг.

Заступник головного лікаря Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Ушкевич в коментарі телеканалу “Рівне 1” зазначив, що швидка не здійснює транспортування трупів, бо це не є їхньою юрисдикцією.

Сім’я та рідні в глибокому шоці від цієї події та надіються, що винних все ж покарають.

Ось сюжет місцевого каналу про цю подію:

Читайте також: Хлопцю з Львівщини просять допомогти у боротьбі з коронавірусом, зараз в реанімації.