“Укpаїнцi зобов’язані прийти до мене і пpоcити вибачення” – Повалій

Співачка Таїсія Повалій, яка в 2014 попри російську агресію щодо України поїхала будувати кар’єру на території східного сусіда, вирішила повернутися назад. Напевне, солодке життя і шалена популярність в Росії обійшла стороною співачку, адже її практично не показують на росТВ, і її пісень немає в ротаціях тамтешніх радіостанцій.

Повідомляє ukrrain.com

Вочевидь, саме така низька затребуваність росіян у її творчості, змусила артистку повернутися на Батьківщину. Аби її прийняли в Україні, Таїсія навіть записала кілька пісень українською мовою, але це зовсім не допомгло повернути прихильність українського слухача. Можливо, тому що публіка відвикла від співачки за 6 років, а, можливо, тому, що українці не можуть пробачити їй зраду.

Так, нещодавно був скасований її концерт у Києві через те, що люди просто не купували квитки. Це дуже розчарувало артистку.

Водночас, зірка не вважає себе винною в тому, що сталося шість років тому і в тому, що вирішила надати перевагу Росії. Вона каже, що в 2014 році її практично змусили покинути Україну через те, що вона в той час підтримувала президента Януковича.

“Вони повинні прийти до мене і попросити вибачення. Я шалено люблю свій будинок і ніколи нікуди не переїжджала, я завжди повертаюся до себе додому”, – говорить зірка.

За її словами її просто “вигнали” з України, тому співачка дуже обурена реакцією українців на її виступи у Кремлі:

“Мені сказали забиратися звідси, і тепер запитують, де я співала? А не пішли б вони … Ось так і напишіть.”,- сказала Повалій.

Більше того, на запитання журналіста чи шкодує співачка, що пішла у політику, а саме у партію Януковича, Повалій відповіла:

«Ні, не шкодую…якби мені зараз сказали: проживи но-новому це життя, я б все залишила так, як є»,- наголосила вона.

Як відомо, Таїсія Повалій — українська співачка, народна артистка України, яка у 2014 переїхала до Росії. Також вона є народний депутат України 7-го скликання. 17 вересня 2014 року разом з групою депутатів За мир та стабільність відвідала Держдуму Росії. Головне слідче управління МВС відкріло кримінальне провадження за статтю про зазіхання на теріторіальну цілісність України.