“Жорстока розправа”: жінка вбила свого чоловіка та важко поранила свою доньку. Дитину госпіталізували

5 вересня, близько 4 вечора в одному з будинків у Рівненському районі пролунали постріли. Як стало відомо, місцева жителька смертельно підстрелила свого чоловіка, а 13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували у місцеву лікарню. Згодом стало відомо, що жінка хотіла ще й покінчити самогубством.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненської області.

Трапилася ця подія у житловому масиві неподалік Рівного на території Білокриницької сільської ради. Поліцейські попередньо встановили, що 44-річна жінка здійснила постріли у власного чоловіка та у доньку. Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію. Однак від спричинених травм 45-річний власник будинку загинув. Його тіло відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

13-річну дитину каретою швидкої медичної допомоги доставили до місцевої лікарні. У медзаклад доправили і 44-річну її матір із різаними ранами рук та кульовим пораненням у скроню без свідомості. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває у спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний, а доньці проводять оперативне втручання.

Фото з місця подій:

DSC 00 DSC 0025

Читайте також: Сестра 23-річного хлопця, який у комі після ДТП, просить про допомогу.