Відбулися зміни у процесі подання на польську візу

Тепер передоплачуючи сервісний збір у відділеннях “Кредобанку” чи “Ідея банку” з метою реєстрації до пункту прийому візових анкет, потрібно вказувати, як саме будуть подаватись документи. Вони можуть прийти до пункту прийому або ви можете надіслати туди документи через “Нову пошту”. Про це повідомляє Пункт подачі візових анкет Польщі.

Якщо ви вкажете, що будете подавати документи на візу у пункті прийому візових анкет, то вам буде автоматично призначена дата та година реєстрації. Відповідно вам зателефонують для підтвердження дати реєстрації. Також ви можете відправити документи поштою після цього.

У разі якщо ви подаватимете документи на візу через “Нову пошту”, тоді ви можете подати повний пакет документів до пункту прийому. Вам не потрібно чекати на дзвінок. Оскільки дата та година реєстрації не назначається.

Пам’ятайте, що термін дії банківської квитанції 90 днів з дня здійснення оплати в банку. Відтак, подача документів поштою можлива не пізніше, ніж 90 днів з дня здійснення оплати в банку.