Поліція затримала скандального блогера, який раніше побив ветерана АТО (фото)

Поліцейські затримали групу громадян, які утримували людей проти їхньої волі в одній з квартир Бердичева. Також невільникам завдавались фізичні страждання, що транслювалось он-лайн на одному з YouTube каналів.

Повідомляє Це моя Україна з посиланням на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України 

ozgprotivoli 11092020 3

Як повідомляють правоохоронці, що ними було затримано злочинці, які переховувались від правоохоронних органів.

Поліціянти дізнались, що раніше судимі фігуранти упродовж 2020 року незаконно утримували осіб у одній з квартир міста Бердичів. Довгий час зловмисники вели онлайн трансляції у Youtube під час яких, застосовували фізичне насильство, наносили побої, удари та вчиняли інше насильство по відношенню до потерпілих. Вартові закону дізнались місце знаходження злочинців, так їх вдалось затримати.

 

ozgprotivoli 11092020

 

ozgprotivoli 11092020 1

 

ozgprotivoli 11092020 2

 

Вчора, 10 вересня, фігурантам справи було повідомлено підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) ККУ.

Як повідомляють у Національній поліції, що одному із затриманих обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб, без права внесення застави. Клопотання про обрання запобіжних заходів для інших фігурантів розглядається судом.

Як стало відомо виданню Це моя Україна, що запобіжний захід обрали саме скандально відомому блогеру Артуру Сороченко, літом 2019 побив ветерана АТО.

Нагадуємо: 26 липня 2019 року зловмисник, а саме затриманий Артур Сороченко під Житомиром побив ветерана АТО через слова про те, що Росія воює проти України. Ось відео:

Також на славнозвісному YouTube каналі, який вели самі горе блогери, було опубліковано відео про їх затримання.