“Носимо Юлечку на руках”: 19-річна українку з’їдає страшна хвороба, вже не може ходити і втратила слух

Молода українка Юля Міськова з Вінничини хворіє агресивною формою раку. Зараз молодій українці потрібне дороговартісне лікування.

Про це повідомляє телеканад “ВІТА“, передає “Це моя Україна”.

У Юлі ще раніше діагностували пухлину головного мозку. Вона перенесла кілька курсів хіміотерапії, опромінень і трансплантацію кісткового мозку в турецькій клініці.

Після лікування Юлі стало легше, у неї волосся і дівчинка почала замислюватися про плани на життя. Однак через деякий час стався рецидив. Пухлина повернулася і дала метастази в кістковий мозок.

Дівчинка перенесла курс хімотерапії в Києві, проте він нічого не дав. Юлії кожен день стає гірше. Зараз дівчинка втратила слух, а також можливість ходити.

Допомогти Юлі обіцяють турецькі лікарі, де вона раніше проходила операцію. Однак вартість лікування становить аж 40 000 доларів.

У сім’ї дівчинки, яка 4 роки бореться за її життя, немає таких коштів, тому вони змушені звернеться за допомогою до небайдужих людей.

“Вона все розуміє, що у нас немає грошей, що це дорого, вона вже там була… вона дуже переживає. Я кажу: “Донечко, минулого разу нам люди добрі допомогли, і в цей раз теж допоможуть”. Може хтось відгукнеться і допоможе нам у зборі коштів “ – розповідає мама хворої дівчинки.

Реквізити для тих, хто бажає допомогти:

120269395 630016617658977 8846371769647950756 n

Читайте тепер “Це моя Україна” і на Google news.