В столиці поліція затримала молодика, який осквернив алею Небесної Сотні

В столиці правоохоронцям вдалось затримати 21-річного студента, який справляв природню потребу на портрети загиблих героїв на Алеї Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляють у Національній поліції України

Правоохоронці повідомляють, що вчора ними було відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій невідомого. Зловмисник справляв природну потребу на Алеї Героїв Небесної Сотні.

23.10.2020zatrumxuliganaleyf
21-річний студент, який осквернив портрети Героїв Небесної Сотні

Працівникам Печерського УП, вдалось розшукати зловмисника, ним виявився 21-річний студент одного з столичних вишів. На даний час з ним проводяться першочергові слідчі дії. Свої ганебні дії, студент пояснює станом алкогольного сп’яніння.

Читайте також В Одесі проспект Небесної Сотні перейменують на маршала Жукова

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, поліцейські встановлюватимуть усі обставини та причини скоєного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадуємо, вчора 22 жовтня в соціальних мережах опублікували відео, на якому видно як молодик справляє природню потребу на портрети Героїв Небесної Сотні.

Як повідомив у своєму профілі у facebook відомий український журналіст Юрій Бутусов:

Як повідомляють джерела Цензор.Нет в столичній поліції, покидька звуть Іларіон Олегович Борисенко, 25.11.1998 року народження. Цей 21-річний житель Донецька, де він прописаний по вулиці Кадиевская, приїхав до Києва і вчиться в Державному університеті комунікацій на 3-му курсі.

Проживає Борисенко в гуртожитку університету на вулиці Солом’янська, 7А.

Щоб отримати паспорт України приїжджав в Волноваху з Донецька в січні 2015-го. У 2017-му приїхав до Києва, отримав закордонний паспорт, вступив до ВУЗу.

Також журналіст вважає, що штраф Борисенку не дуже зашкодить, а сама акціє була замовленою. Також Юрій Бутусов наголосив, що редакція Цензор.нет звернеться до керівництва вишу з клопотанням про відчислення даного студента.