Водій жорстоко побив до крові жінку з дитиною на руках, бо та штовхнула машину дитячим самокатом (ВІДЕО)

Сьогодні, 2 листопада, в Києві на Позняках водій побив жінку з дитиною на руках. Перед цим, цей же водій ледь її не збив. Конфлікт стався на грунті того, що жінка штовхнула самокатом машину. 

Деталі інциденту і відео опублікували в фейсбук-спільноті “Типовий Київ” у Facebook, передає “Це моя Україна“.

Як повідомляється, у дворі по вулиці Драгоманова мати з двома дітьми ледь не збив Hyundai. У відповідь вона штовхнула машину дитячим самокатом. Неадекватний водій вийшов і почав бити жінку з дитиною на руках.

“На відео видно кров на обличчі дівчини та чути крик переляканої дитини. До речі, водія не затримали”, – зазначається у коментарі до відео.

З відео також видно, що водій явно не української національності і говорить з арабським акцентом.

Користувачі соцмереж у коментарі до відео різко висловилися:

“Бити жінку- негідно чоловіка. Як би не було і що б не було. Навіть якщо твою улюблену машину вдарили самокатом, що швидше за все було просто від безвиході, бо на руках дитина, тут самокат, там чомусь небезпека, хоча вона у себе у дворі. Але те, що треба стежити за своїми поривами і не треба лупити самокатом по машині, так це теж так. Все тому, що закони не працюють. Тому що про людей інші люди думати не збираються.”

“В тому то і справа, шо жлоби які паркуються на тротуарах і не пропускають пішоходів на подвір’ях, можуть вийти з автомобіля й наваляти не дивлячись на те, що ти жінка з дитиною . Тому якщо ти жінка з дитиною , треба добре подумати перед тим як щось робити по відношенню до жлоба.”

“Не раз бачила, як літають на великій швидкості машини, а це на секундочку двір, де між будинками дитячі майданчики, дитина може вибігти в будь-який момент.
А якщо переходити по самій вулиці Драгоманова по пішохідному, то не всі зупиняються, деякі нахабно проїжджають перед коляскою, вже дуже поспішають. Що сказати, є екземпляри.”