Вірмени масово тікають з Нагірного Карабаху після взяття Шуші: сотні машин на дорогах

Сотнями вірмени на машинах стоять у чергах на гірських дорогах залишаючи міста Нагірного Карабаху.

Про це повідомляє ТСН

Після заяви президента Азербайджану Ільхама Алієва, про взяття під контроль ключового міста в Нагірному Карабасі Шуші, ЗМІ повідомляють про паніку в Степанакерті: вірмени масово покидають місто.

“Десятки тисяч цивільних християн втікають зі столиці Карабаху Степанакерту після того, як азербайджанська армія захопила Шушу і просунулася на північ від неї”, – написав у Twitter військовий аналітик німецького видання Bild Джуліан Рьопке.

Нагадуємо: У конфлікт між Вірменією і Азербайджаном «втягнулися» Туреччина, Сирія і Кім Кардашьян

До слова, у соціальних мережах користувачі публікують відео масової евакуації жителів Нагірного Карабаху зі Степанакерту. На відео можна побачити сотні машин, що стоять у заторі на гірській дорозі, намагаючись залишити міста Нагірного Карабаху.

Нагадуємо: Запеклі бої між Азербайджаном  та Вірменією почалися ще у вересні. Там тривають інтенсивні бої і сотнями гинуть люди. В Баку заявляють, що прагнуть припинити вірменську окупацію Нагірного Карабаху. Водночас у Єревані говорять, що метою Азербайджану є знищення вірменської нації. Єреван і Баку звинуватили одне одного в ескалації конфлікту.