У Львові на водохреща помер чоловік, який прийшов до церкви

У Львові на водохреща на подвір’ї Львівської церкви св. Йосафата помер 53-річний чоловік. Парафіянин прийшов на ранкову службу, приблизно о 10:00 чоловіку стало погано, він вийшов на вулицю, сів на лавочку де невдовзі і помер.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на “Zaxid.net

2021 01 19 125000
Померлий 53-річний чоловік / фото facebook

Прихожани викликали шлидку, однак приїхавши, медики лише констатували смерть. У поліції заперечують, що смерть чоловіка настала від переохолодження, та з’ясовують точну причину смерті. Про те, що чоловік замерз до смерті, прийшовши на роздачу їжі повідомляють у соцмережах.

1611064687 8352
Скріншот допису з одного з телеграм каналів

Настоятель храму св. Йосафата, на вул. Змарстинівській 134а, також заперечив інформацію про те, що чоловік замерз до смерті.

Сьогодні було освячення води, цей чоловік, як мені розказували парафіяни, був у церкві, де йому стало зле. Йому допомогли вийти на вулицю, посадили на лавку і він помер. Викликали медиків, тоді викликали поліцію, як це і має робитися. Але ми не могли його навіть накрити, поки тіло не оглянули правоохоронці”, – розповів журналістам “Zaxid.net” священник Ігор Безкостий.

Також у пресслужбі поліції Львівської області повідомили, що чоловік являвся місцевим мешканцем, йому було 53 роки.

Попередньо встановлено, що він прийшов до церкви, йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер. Зараз правоохоронці відправили тіло на експертизу, яка встановить точну причину смерті. У соцмережах пишуть, що він замерз і чекав у черзі на їжу, не знаю, звідки таке беруть, але всі такі повідомлення є неправдивими”, – повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Читайте також, “був лікарем від Бога, рятував серця”: на Різдво помер молодий та відомий український медик.