До чого сниться переїзд на нову квартиру – вибирайте правильний напрямок

Наші сни – це дивна подорож, екскурсія по плодах своєї уяви та інколи зашифрованих подіях близького майбутнього. Щоразу ми вирушаємо у подорож різними маршрутами. І від того, що будинок величезний, а лабіринти коридорів з’єднують кімнати найхимернішим чином, можна зробити висновок про маршрут, який віщує сон.

До чого сниться переїзд на нове місце проживання?

Ви плануєте переїзд – сонник Фрейда говорить про те, що ви на порозі великих життєвих змін. Пора року, в яку ви переїжджали, ваш настрій, стан – ці моменти підкажуть характер майбутніх подій. Про це описано у цій статті.

Будьте обачні

Що означає уві сні переїзд на іншу квартиру? Вас чекають великі життєві зміни, що включають як зміну основної діяльності, так перехід на вищий рівень свідомості. У рідкісних ситуаціях сон про те, як ви перебираєтеся на нове місце проживання, попереджає про закінчення земного життя.

Наснилося, що ви змінили місце проживання? Чекайте термінових новин і нагальних відряджень. Сонник впевнений, вам доведеться коригувати заплановані справи з урахуванням поточних обставин.

Особливості стану квартири

Наснилося, що переїжджаючи, везли з собою дуже багато речей? На вас буквально звалиться великий успіх і велике щастя. До чого сниться раптовий переїзд в нову квартиру? Остаточне тлумачення сну залежить від її стану.

  • Занадто розкішна – це злидні.
  • Бідна – стабільність в починанні.
  • Світла, велика – удача.
  • Темна, похмура – невезіння.
  • Двокімнатна – два коханця / коханки, вибір.
  • Зйомна – шлюб.

Враховуйте нюанси: переїзд в іншу країну чи інше місто

До чого сниться переїзд в інше місто: вам сподобалося нове місце, вулиці, люди – чекайте удачу.

Сонник: переїзд в інше житло недоглянуте, без ремонту підказує, що настав момент, коли потрібно діяти рішуче. Не вагайтесь у своєму життєвому виборі.

До чого сниться переїзд у великий новий будинок

Довелося платити за квартиру – остерігайтеся збитків, розлуки.

До чого сниться переїзд всім сімейством у красивий новий будинок – всі будуть задоволені майбутніми подіями у житті.

Щось вас утримує від переїзду в іншу квартиру – тоді в реальному житті краще все залишити так, як є. Не вдавайтесь до змін.

Події з минулого: до чого сниться переїзд в стару квартиру

Такий сон може нагадувати про появу старих знайомих, про незавершені починання. Якщо ви вже купили квартиру, тоді переїзд уві сні обіцяє майбутню матеріальну вигоду.

Прикмети: переїзд в нову квартиру

Якщо переїзд лише в планах, прислухайтеся до порад астрологів і не переїжджайте, коли Місяць проходить по водяних знаках Риб, Рака, Скорпіона, по вогняному Леву, а також в молодий, повний місяць, дні затемнень. Щоб переїзд був вдалим, переїжджайте в молодий Місяць в Тельці або Водолії і обов’язково разом професійною компанією. І тоді вас перестануть непокоїти сни про переїзд!