Денис Роднянський – актор, режисер, музикант, підприємець

Сьогодні, вирішили розповісти вам, про актора який своєю блискучою кіногрою вразив десятки тисяч глядачів. Чоловіка, який зіграв свої ролі не в одній топовій кінострічці, нашого земляка Дениса Роднянського.

Денис Роднянский,Біографія і особисте життя

Майже в самому кінці 1981 року в одному з пологових будинків міста Донецька на світ з’явився малюк. Ім’я йому дали Денис. Хлопчик ріс як і багато його ровесників. Спочатку відвідував дитячий садок. Потім, коли йому виповнилось сім років, пішов в школу. Навчався Денис добре із задоволенням. Його вчителі згадують, що хлопчикові подобалося влаштовувати постановки по досліджуваним літературним творам. У цьому, напевно, і проявилося його прагнення пов’язати своє життя з режисерської діяльністю.

Юність

Йшли шкільні роки. Ось вони підходили до закінчення. Здано випускні екзамени. Відгримів випускний бал. Отримано атестат зрілості. Перед Денисом стоїть вибір подальшого шляху. Він сміливо дивиться в майбутнє і вирішує їхати до Києва, щоб вступити на режисерський факультет.

Сказано зроблено. Чоловіче слово міцне як кремінь. Юнак подає документи в університет ім. Карпенко-Карого. Він успішно долає вступні випробування і стає щасливим студентом першого курсу режисерського факультету. Відбулася ця подія в 1999 році. Курс, на якому навчався Роднянський, курував Роман Ширман. Закінчив університет Денис в 2004 році.

Особисте життя

Роднянський Денис актор, та публічна людина. Здавалося б, що його повинні оточувати натовпу прихильниць і вдячні глядачі повинні знати все про свого кумира. Однак, це далеко не так, про особисте життя актора відомо небагато. Особисте життя актор воліє залишати за кадром.

Професійна життя

У 2002 році Денис Роднянський дебютував як режисер документального кіно. Ним було відзнято стрічка «Учитель співу», яка була удостоєна багатьох нагород. Наприклад, дипломом Московського кінофестивалю ВДІК. А пізніше фільм приймав участь в Каннах.

Але зйомки названого фільму відбувалися в той період часу, коли Денис був ще студентом. Закінчивши університет, юнак зрозумів, що він може досягти більшого як режисер, але для здійснення поставленої мети йому необхідна додаткова підготовка. Тому в 2005 році Роднянський їде в Москву, де вчиться на вищих курсах сценаристів і кінорежисерів. Керують цими курсами В. Фокін і А. Сурікова. Навчання в столиці Росії дає хороший досвід режисерові. У 2006 році курси успішно закінчені.

У 2002 і почалася діяльність Роднянського як актора кіно, першим фільмом з його участю стала кінострічка «Леді Мер».

Дениса помітили, стали запрошувати на зйомки. У 2003 році в прокат вийшов фільм з його участю «Завтра буде завтра». До 2008 року Денис Роднянський на телеекранах не з’являвся. Ця перерва пояснюється досить легко – навчання в Москві. Зате в 2008 році Денис ощасливив глядачів відразу двома ролями. Це стрічки «Свати» і «Прикольна казка».

У 2010-2014 роках Роднянський знімається в серіалі «Брат за брата». Причому серіал отримав популярність, завдяки професіоналізму Дениса. 2012 рік ознаменувався для Роднянського виходом в прокат стрічки «Наречена мого друга». Її глядачі зустріли з вдячністю. Ще через два роки Денис з’явився на зйомках невеликого серіалу «Гордіїв вузол» (2014 року). 2015 рік став воістину «зоряним» для Роднянського. Вийшов у прокат фільм Пес.

У 2016 році Денис пробує свої сили в новому жанрі – драмі. На екрани виходить фільм з назвою «На лінії життя». І все-таки улюбленої і перевіреної часом для Роднянського залишається мелодрама. Про це говорить тат факт, що в 2017 році вийшли в прокат стрічки «Друге життя Єви» і «Зустрічна смуга».