У Львові знайдено мертвою 19-річну дівчину, яка була раніше зникла

У Львові знайдено мертвою 19-річну Дарію Косенок, яка була зникла вчора, 29 березня. За попередньою інформацією її вбили.

Про це повідомляє Igor Zinkevych на своїй сторінці у фейсбук.

Так, у своєму дописі він зазначає наступне:

“Є інформація на 21:00 30.03.2021 що дівчину знайдено в квартирі на вулю Личаківській, але нажаль вона мертва, і є інформація що її вбили. Наразі поіція працює і встановлює всі подробиці”.

Як повідомляють у поліції Львівщини, що власниця квартири яку орендувала дівчина, повідомила про виявлення тіла дівчини в квартирі.
На тілі загиблої правоохоронці виявили множинні рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті. Особу дівчини встановлено – нею виявилась 19-річна мешканка Дніпропетровської області, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів. Сьогодні, 30 березня, з заявою про її зникнення у поліцію звернулась матір дівчини, отож, вона перебувала у розшуку.

Слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуально керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 19-річна Дарья Косенок вийшла з гуртожитку, що на вулиці Медової Печери, 29 березня та не повернулася.

Читайте також: Все містечко на колінах проводжало в останню путь 27-річного Максима, який загинув на Сході.