“Кричав та називав свинею”: на Львівщині водій маршрутки відмовився везти АТОвця

Сьогодні, 7 квітня у селі Шкло Яворівського району, водій маршрутки Львів-Шкло відмовив у перевезені інваліда війни на Донбасі. Кермувальник не хотів везти учасника АТО по посвідченню інваліда війни, тому вдався до словесних образ.

Про це повідомляє 24 канал.

На час карантину у місті Львів громадський транспорт їздить у режимі спецперевезень, це означає, що усі пільги скасували. Однак деякі водії приміських автобусів говорять пасажирам, що вони мовляв також їздять в режимі спецперевезень, хоча це не так. Пільговики в приміських маршрутках і надалі можуть їздити безкоштовно.

Повідомляється, що батько журналістки 24 каналу Василь Мінджоса їхав на роботу до Львова. Чоловік являється учасником АТО, та має посвідчення інваліда війни.

Водій маршрутки не хотів везти АТОвця за посвідченням. Василь Мінджоса дав водієві 10 гривень за проїзд по Львову, адже у місті скасували пільги на проїзд на час карантину, а маршрутка їде на Головний залізничний вокзал. У відповідь водій кинув в АТОвця гроші й почав кричати.

Йти сідай ззаду, щоб я тебе навіть не бачив. Всі ви такі “воїни”, – заявив кермувальник.

Чоловік у відповідь сказав, що платить тільки за те, за що повинен платити. В свою чергу, водій почав ображати ветерана, та назвав його свинею.

Читайте також, на Львівщині водій маршрутки виштовхав жінку з дитиною інвалідом, чоловік якої перебуває на Сході.

Оскільки під час карантину правоохоронці ретельно перевіряють маршрутки на дотримання карантинних заходів, до салону якраз завітали правоохоронці. Учасник АТО розповів їм історію яка трапилась, вони в свою чергу порадили йому написати заяву. Однак чоловік не зробив цього, оскільки поспішав на роботу.

Соромно вже посвідчення витягувати. Простіше заплатити, ніж кожного разу вислуховувати крики та образи при пасажирах” – говорить Василь Мінджоса.

Нагадаємо, на Франківщині водій вигнав з маршрутки мати загиблого бойового офіцера (відео).