“Ходить на нічні медитації”: Дзідзьо та SLAVIA розлучаються після 20 років стосунків 

Відомий в Україні співак Михайло Хома (Дзідзьо) готується до розлучення з своєю дружиною. Зіркова пара вже більше дев’яти місяців не живе разом. Тому схоже стосункам прийшов кінець.

Про це йдеться у програмі “Світське життя“, передає “Це моя Україна”.

“Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому, ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще”, – говорить Дзідзьо.

Також знаменитість відповів на закиди колишньої коханої у тому, що він не хотів дітей та натяки на те, що Михайло Хома (Дзідзьо) її зраджував.

“Всі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю”, – додає Михайло Хома.

Дзідзьо розповів, що він та Ярослава не живуть разом 9 місяців. Співак зауважив, що екси почали зустрічатися, коли ще були дітьми та нічого не розуміли у стосунках.

“У мене тато помер, мама за кордоном, в неї батьки розлучилися. Просто діти йшли до лісу і не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує. Ми не знали, як це робити, просто терпіли дещо. У нас і добре було так само. Треба було подорослішати, щоб зрозуміти і деколи треба визнати, що є щось не так”, – додав він.

Дзідзьо також зауважив, що життя не закінчується, тому треба відпустити одне одного і подякувати.

Зазначимо, Ярослава та Михайло були разом 20 років. Разом закохані відучилися в університеті культури в Києві, у парі багато років виступали на весіллях на Львівщині. А самі побралися 2013 року.

Дружина Дзідзя співачка SLAVIA про чоловіка розповідає наступне:

“Він ходить на нічні медитації. Причому мене не попереджає, а я цілу ніч не сплю і думаю, що з ним щось сталося. Я піднімаю всіх на вуха серед ночі. А він зранку передзвонює і каже, що був на медитації. Я багато вигадувала собі, але все тримала в собі, оскільки розуміла, що це особисто моє, можливо щось вигадане”.

Читайте також: “Оперували їх аж чотири хірургічні бригади”: двоє 12-річних дітей перебувають у комі, потрібна молитва.