“Втратив батьків через COVID-19”: помер 15-річний юнак, який стрибнув з мосту

Сьогодні, 18 травня помер 15-річний хлопець Денис Родіков, який вчора стрибнув з мосту, намагаючись покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє Obozrevatel

Відомо, що вчора, 17 травня зранку 15-річний Денис Радіков пішов з дому у селі Липовий Скиток на Київщині. Хлопець записав у соціальній мережі відео, у якому розповів, що має намір покінчити життя самогубством.

Правоохоронці відразу розпочали пошук хлопця. У поліції повідомляють, що для маскування 15-річний Денис викинув свій верхній одяг у селі Калинівка. Поліція постійно моніторила повідомлення на спецлінію «102» та встановила, що саме в Києві хлопець стрибнув із мосту на бетонний тротуар. У тяжкому стані його доставили до лікарні.

Хлопець отримав важку травму голови, медики прооперували його. Незважаючи на старання ескулапів врятувати хлопця не вдалось, сьогодні о 6:00 ранку юнак помер.

Відомо, що близько двох місяців назад батьки хлопця померли від коронавірусу. Батьки Дениса, Діана та Володимир Родікови захворіли на коронавірус у березні. Першим у Васильківській лікарні 20-го числа помер чоловік, а 29 березня померла і жінка.