Ремні ГРМ для європейських марок авто Japanparts srl

У 1988-му була заснована компанія, яка займалася поставками автозапчастин для американських, японських, а також корейських автомобілів. В даний час вона відома під ім’ям Japanparts. Офіс компанії розташований в місті Верона, на півночі Італії. Там же – і центральний логістичний центр, а також склад, площа якого сягає значних 18 тис. Кв.м.

Japanparts готує замовлення з неймовірною швидкістю. Причому, рівень виконання завжди бездоганний. В асортименті компанії налічується більше 23 тисяч позицій. Вся продукція розділена на товарні групи: фільтри, ремінь ГРМ, гальмівні системи, зчеплення, електрообладнання, хрестовини, амортизатори, термостати, гідравліка, водяні помпи, вузли двигуна, гумові деталі, свічки запалювання, щітки склоочисника, радіатори, свічки розжарювання.

Japanparts щомісяця додає не менше ста нових позицій, в числі яких і деталі для нових автомобілів. Введення додаткових позиції починається після закупівлі оригінальних зразків, які висилають потенційним постачальникам. Вони надають виробничі зразки, тестовані інженерами Japanparts. Якщо експлуатаційні і технічні показники на рівні оригіналу, закупівлю здійснюють. Після цього клієнтів сповіщають про оновлення товарних позиції.

В даний час Japanparts поставляє запчастини для провідних корейських і японських автомобілів, в числі яких Mitsubishi, Mazda, Honda, Toyota, Nissan, Asia Motors, Hyundai, Kia, Chevrolet. Крім того, регулярні поставки здійснюються і для американських позашляховиків Dodge, Jeep, Chrysler і для таких китайських автомобільних будинків, як Gonow, Great Wall, DR.

Виробниками зчеплень для Japanparts нині є конвеєрні постачальники EXEDY, NKK, Paraut, Seco, Aisin. Для систем розподілу використовуються виключно оригінальні ремені ГРМ і натяжні ролики виробництва Tsurumi, Mitsubishi, Bando. Всі товари сертифіковані за європейськими стандартами.

Для замовлення сертифікованих автозапчастин для легкових та вантажних автомобілів відвідайте профільний інтернет-магазин autodoc.ua. На всю продукцію надається 100% гарантія від виробника і діє безкоштовна доставка по Україні в точки видачі мережі Автодок. На нашому сайті ви зможете знайти запчастини на любе авто. Професійні консультанти допоможуть підібрати оптимальний варіант запчастини необхідної для вашого авто. Ассортимент представлений від бюджетних до дорогих виробників.