В Ужгороді юні живодери жорстоко повбивали кошенят: “очі повикалували, лапки поламали”

Дуже жорстока подія за участю дітей трапилася вчора у місті Ужгороді. Кілька дітей віком від 7-10 років жорстко повбивали маленьких кошенят. Одне кошенятко чудом вижило. Волонтери збирають кошти на його порятунок.

Про цей жорстокий вчинок повідомляє Анжела Могорита, передає “Це моя Україна“.

У своєму дописі жінка зазначає наступне:

“Ужгород! Шановні батьки вул Гвардійська! Сьогодні діти 7-10 років повбивали кошенят ! Очі повикалували! Одне живе! Переломані лапи! Робили це у вигляді розваг!!!!!! Терміново одне іде до ветеринара!”
Як зазначає Kristina Balint вдалося врятувати все таки двох кошенят, для них збирають кошти для порятуну:
“+ 1 на стаціонарі в Комі ! Йо теж плюсуємо сюди.
Термінове лікування !!!
Усім хто сьогодні рятував малят – Величезне Дякую малята вже в безпеці хочаб ці двое але …. їхній стан словами не описати ! Худі такі що навіть шкіра не прощупується тільки хутро і кістя !
Очі хворі -ледве бачать ! Температура ! Мяукати навіть не мають голосу … їсти не можуть тільки суміші – добре що ще є залишки .В одного об рубаний хвостик але вже давніше . Завтра потрібно повне обстеження щоб вижили хочаб ці будуть гарнющі 
Прошу фінансово допомогти з ними так як там просто ……….
5168742229936467 призначення малята “
Користувачі соцмереж в коментарях також висловили свою думку щодо цієї події:
“Сльози на очах ?

Соціальні служби мають звернути увагу на ці сім’ї. Найчастіше, як наслідок насилля в сім’ї діти таким чином проявляють агресію. Обов’язкова діагностика психічного стану дітей, не дай Бог там і до психопатів недалеко.” – пише Marija HS.

“Це без коментарів, серце розривається, бідні кошенятка, цей страшний випадок не має бути просто так забутий, але, дорогенькі люди, Ви не проклинайте нікого, щоб не брати гріха на свою душу, а Бог все бачить…. Нехай ніколи не знають болю наші менші друзі від нас же, невдячних людей…..” – коментує Тетяна Антонюк.