“Богдан був майстром на всі руки”: на будівництві дороги загинув українець з Тернопільщини

Кілька днів назад, а саме 22 червня в Тернополі під час будівництва дороги загинув українець – Богдан Слимак. Як розповідають товариші Богдана по роботі, він спустився до траншеї. Якоїсь миті посипалась земля і впала брила. Один з товаришів кинувся рятувати чоловіка, але його також присипало землею. . Його із травмами хребта доправили швидкою до лікарні. Богдана Слимака на жаль врятувати не вдалося.

Пана Богдана, якого засипало землею і, як розповідали очевидці, брила впала і притиснула його голову до труби, намагались дістати з-під завалів його колеги. Не менше 10 хвилин тривали роботи. На жаль, коли медики прибули на місце, чоловік вже був мертвим.

Як зазначають у Головному управлінні ДСНС у Тернопільській області всього на місці події працювали 13 чоловік особового складу надзвичайників та 3 одиниці техніки.

Першою про смерть батька дізналась донька Неля. Дівчина проживає і працює у Тернополі, по обіді того трагічного дня, ніби щось відчувала, їхала навідати тата на будову дороги. Неля — донька дружини Катерини, але завжди мала Богдана за рідного батька. А він ніколи не робив різниці між дітьми, хоча подружжя ще мало 18-річного спільного сина Євгена. Саме донька першою дізналась про трагедію. Саме дівчині довелось повідомити матері, що батька немає серед живих.

Усі вихідні Богдан проводив вдома. У нього в руках все горіло – зробити власними руками міг усе. «Майстер на всі руки» — кажуть про чоловіка у рідному селі Золочівка.

Поки що родичі не можуть дійти до тями і ніяк не можуть звикнути говорити про Богдана у минулому часі.