Melovin зробив камінг-аут прямо на сцені фестивалю Atlas Weekend (відео)

Український співак Melovin (Костянтин Бочаров) здійснив офіційний камінг-аут. Під час виступу на фестивалі Atlas Weekend 5 липня, артист продемонстрував свою бісексуальність. Поцілувавши спочатку дівчину, модель Маргариту Верховцеву (ред. вона лесбіянка), а потім чоловіка. Після цього він підняв прапор ЛГБТ.

Музикант опублікував в соцмережі відео і зазначив, що з ефіру каналу M1 цей момент був вирізаний, а на YouTube-каналі опублікували теж неповну версію виступу.

“Мій офіційний камінг-аут, який відбувся зі сцени, було вирізано з прямого ефіру М1. Моє відео до сих пір не завантажують на YouTube. І все тому, що я показав свою сутність. Для мене не має значення колір, віра або підлогу, адже любити треба людину, тіло, душу “, – написав виконавець у своєму Instagram.

Melovin зазначив, що така любов не завжди визнається, “блокується і просто не випускається в ефір”.

“Невже боротьба за свої права і свободи повинна бути під цензурою? Якщо ні, то я, безумовно, підтримую вас. А якщо так, то я не впевнений, що хочу існувати в такому майбутньому України”, – додав Бочаров у Instagram.

У коментарях під записом виступу на YouTube-каналі M1 користувачі обурюються, що головний музичний канал країни “виявився таким гомофобним” і “орієнтованим на людей 40+”.