Люди просто стояли і дивились на мертве тіло: у Кривому Розі чоловік дивом врятував потопельника

Вчора, 8 липня  на місцевому кар’єрі у Кривому Розі, небайдужому відпочивальнику вдалось дивом відкачати потопельника, якого дістали з води без ознак життя.

Джерело: ТСН з посиланням на дружину рятівника Інну Сапігу у Facebook.

Жінка розповіла, що відпочивала з своїм чоловіком на місцевому кар’єрі у Кривому Розі. Вона помітила, що до води почав спускатись автомобіль, хоч зверху була парковка, з автівки вийшов чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік приїхав один, та пішов купатись.

Інна розповідає, що через короткий період часу, чоловіки які відпочивали поряд вже витягували бездиханне тіло керманича автівки на берег.

“Дістали чоловіка синьо-чорного кольору по плечі, обличчя і вуха чорні. Без ознак життя, не дихав, пульсу не було. Якийсь мужчина каже: “це все, він синій і не дихає, він мертвий, його не врятувати”. Люди тупо стояли і дивилися на мертве тіло не чого не роблячи”, – розповідає дружина рятівника Інна.

Однак чоловік Інни не гаячи часу приступив до реанімаційних заходів. Він почав ляскати потопельника по лиці і спині, в надії, що вода вийде, проте безрезультатно.

“Пізніше чоловік перевернув його на спину і почав робити непрямий масаж серця, чоловік який стояв поруч продовжував говорити що це марно, але Діма продовжував реанімувати його. Йому потрібна була допомога, щоб хтось робив штучне дихання, а він продовжував робити непрямий масаж серця але всі тупо стояли і ні чого не робили. Йому довелося робити все самому”, – повідомляє Інна.

Невідома жінка викликала швидку. Всеж протягот деякого часу потопельник всеж почав дихати. Невдовзі приїхала швидка і забрала чоловіка. Жінку вразила байдужість оточуючих.

“І знаєте що найстрашніше, не було б там Діми, люди просто б витягли його на берег, побачили його синього без пульса, і просто викликали швидку і на тому все. Чоловіки б не стало, звичайно по його дурості, але якщо ти можеш щось зробити для людини потрібно робити”, – зазначає жінка.