BAS Бухгалтерія: якісно новий інстумент для твого успішного бізнесу

Успішний бізнес залежить від професійно та технологічно налагоджених процесів. Одним з основних процесів на підприємстві являється бухгалтерсько-облікова справа. Саме тому ми вирішили розповісти вам про якісно новий продукт у даній сфері, а саме BAS Бухгалтерію.

BAS бухгалтерія: що собою являє, та як нею користуватись                   

BAS Бухгалтерія – це якісно новий інструмент, який застосовується для бухгалтерського та податкового обліку, а також для автоматизації діяльності інших служб. Інструмент являється надзвичайно потрібним та корисним для підприємств, які ведуть комерційну діяльність. Якщо окреслити характеристики даного продукту по простому, то BAS-Бухгалтерія – це рішення для автоматизації бухгалтерського обліку, оптимізації діяльності компанії та ведення простої, зрозумілої систематичної звітності.

За допомогою BAS Бухгалтерії Вам вдасться значно зекономити час бухгалтерсько-податкового обліку.

Bez nazvanyya

Без жодних проблем в індивідуальному порядку ви можете ознайомитись з послугою, скориставшись спеціалізованим сайтом, де є можливість зв’язатися з менеджерами, якщо потрібно і поставити їм питання, відповіді на які вас цікавлять.

Вам в першу чергу необхідно звернути увагу на наступні функції даного інструмента

Відповідно по бажанню ви можете вводити в програму записи цілими групами, або лише один запис. Однак, є головне правило: інформація, яку ви вводите має відповідати первинним документам. Безперечним плюсом являється можливість вести облік одразу кількох компаній за допомогою програми. Можна робити це у загальній базі, чи окремо кожної організації. Є кілька способів оцінювання матеріальних даних і це:

  • методом ФІФО – оцінювання МТО ведеться за собівартістю перших придбаних;
  • за середнім показником собівартості;
  • методом роздрібної торгівлі – за вартістю продажу, враховуючи середній відсоток націнки.

BAS Бухгалтерія стосовно складу дозволяє вести кількісно-сумовий облік. Також інструмент застосовується для інвентаризації товарів.

Якщо говорити про роздрібну торгівлю, або BAS Малий бізнес, то за допомогою даного інструменту вдається контролювати прямі продажі та аналізувати їх після інвентаризації.

Інші можливості та плюси програми

Вести облік та користуватися різними функціями можна з валютою, готівкою або безготівковими розрахунками. Проводити фінансові операції можна із покупцями, постачальниками.

Говорячи про облік, можна користуватися такими його видами, як непрямі витрати, виробництво, напівфабрикати.