Самі ж росіяни здають ЗСУ координати кадирівських ватажків і офіцерів – “привид Києва”

Український пілот, який отримав кличку “Привид Києва” розповів що самі ж росіяни здають координати російських офіцерів та кадирівських ватажків. Ім’я пілота поки не розголошують, щоб не нашкодити його завданням, але журналістам вдалося взяти у нього інтерв’ю.

На думку “привида Києва”  першу фазу війни Росія програла, адже нею командували “паркетні” генерали, розповідає він в інтерв’ю “Цензор.Нет”. Утім вже зараз, за його словами, з Росії почали присилати до України тих військових, які справді вміють воювати, але їхні дані вже здають українським військовим.

“Аби припинити війну, нам потрібно перебити найбільш підготовлених”, – розповідає він.

Розвідник Роман, який співпрацює з українською авіацією, каже, що дані про ворога здають самі ж російські військові.

“Ці дані нам передають ті, хто співчуває Україні, хто намагається нам допомогти хоча б в такий спосіб. На пресконференції полонені російські льотчики розповідали, що знають про випадки, коли при катапультуванні з підбитого літака у них не розкривалися парашути. Через це вони і розбиваються, замість того, аби рятуватися. Вивчаючи місця падіння ворожих пілотів, ми неодноразово пересвідчувалися, що вони загинули саме через це”, – зазначає розвідник.

Утім остаточної причини, чому російські військові вчиняють так – немає.

“У нас є дві версії, чому це стається. Перша – наказ фахівцям інженерно-технічного складу армії противника, щоб підбиті не потрапляли в полон до нас. А друга – можливо, це роблять спеціально, співчуваючи нам. Така внутрішня диверсія. Вони самі допомагають знищувати нападників на Україну”, – говорить він.

Раніше ми писали: Консул України в Анталії показово покарав Сніжану Єгорову за підтримку Путіна.