Історія однієї тварини: у розстріляній автівці в Бучі патрульні знайшли собаку (відео)

Щаслива історія собаки породи хаскі, яку виявили патрульні у ростріляному автомобілі в Бучі. Вчора, 4 квітня під час забезпечення громадського порядку у місті Буча екіпажі патрульних допомагали місцевим мешканцям, перевіряли будинки та автомобілі.

Як повідомляють у Патрульній поліції України, перевіряючи чергову покинуту автівку патрульний Олександр Сидоренко звернув увагу на собаку породи хаскі. Тварина лежала в автомобілі зі сторони пасажирського сидіння. На автівці виднілись сліди від автоматних черг. Тварина лежала на уламках скла, здавалось, що вона нежива. Проте, коли Сашко підійшов ближче та заговорив, хаскі підняла голову. Екіпаж невимовно зрадів цьому.

Читайте також, розстріляли пару пенсіонерів в авто: журналіст Дмитро Комаров показує злочини армії РФ

Поліцейські перенесли собаку до своєї патрульної автівки огодували, а потім відвезли до ветклініки, де її оглянули. Ветеринар повідомив, що це здорова самка, лише виснажена і налякана. Першочергово патрульні прийняли рішення відвезти собаку до притулку. Однак згодом, після того, як Олександр розповів про свою знахідку дружині, все змінилось. Так собака стала членом патрульної родини. Всі вирішили, що тут їй буде краще.

Подружжя назвало собаку Буча. Тваринка помаленьку адаптовується до нового помешкання.

Нагадуємо, російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну