Спецпризначенці знищили ворожий пункт управління: в рашистів багато втрат (ВІДЕО)

Спецпризначенці Нацгвардії разом з підрозділами Збройних сил України розбили окупантів на Ізюмському напрямку. Було знищено пункт управління, багато танків та особового складу ворога.

Про це повідомляє “Національна гвардія України“, передає “Це моя Україна“.

Українські військові знищили понад 30 одиниць ворожої техніки. Точну кількість ліквідованих окупантів не повідомляють. Епічне відео знищення росіян опублікували 30 квітня.

“Виявлено та знищено ворожий пункт управління, техніку та особовий склад на Ізюмському напрямку
Спецпризначенці Національна гвардія України разом з бійцями Збройні Сили України / The Armed Forces of Ukraine ефективно відпрацювали по ворогу.
Більше 30 одиниць техніки, з яких понад половина танків, а також БТРи, БМД та МТЛБ було знищено завдяки філігранній роботі нацгвардійців та військовиків ЗСУ.
Група бійців спеціального призначення Національної гвардії України, проводячи розвідку на одному з Ізюмських напрямків, виявила багато одиниць техніки, пункт управління та місце проживання особового складу противника. Розвіддані оперативно надійшли бійцям ЗСУ, які відпрацювали по них важким та прицільним вогнем артилерії. Аби ворог підсмажився ще якісніше, гвардійці здійснювали корегування вогнем.
Усі цілі знищено! Слава Україні!” – зазначають у Нацгвардії.
А ось і саме відео знищення російської техніки: