В ОРДЛО скасували медогляд призовників, мобілізують навіть з інвалідністю – ГУР

Цікаві новини починають до нас доходити з окупованих частин Луганської і Донецької областей. Російські війська практично вичерпали ресурс для примусової “мобілізації” у так званих “ЛНР” та “ДНР”. У зв’язку з цим окупанти почали набирати до війська осіб без медичного огляду.

З метою доукомплектування “армії” гарматним м’ясом в так званих ЛНР і ДНР мобілізують навіть людей з інвалідністю.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає “Це моя Україна”.

За інформацією української розвідки, з 20 квітня у псевдореспубліках призупинено проведення медичних оглядів мобілізованого особового складу. Окупанти пояснюють це нібито “нестачею фахівців”, через що потенційні “призовники” не мають можливості отримати документи, що підтверджують будь-які проблеми зі здоров’ям.

При цьому тих, хто має явні проблеми зі здоров’ям або встиг отримати на руки необхідні документи, все одно мобілізують, але вони розподіляються на підрозділи матеріально-технічного забезпечення. Також в ОРДЛО продовжуються рейди з метою виявлення “призовників” для їхньої примусової “мобілізації”.

У ГУР зазначають, що єдиний шанс уникнути примусової “мобілізації” – дати хабарі. При цьому такса коливається від 5 до 75 тисяч рублів.

Читайте також: Спецпризначенці знищили ворожий пункт управління: в рашистів багато втрат (ВІДЕО).