Відео з героїчним вчинком солдата ЗСУ вразило українців: просять допомогти дізнатися про його долю

Військовий журналіст Юрій Бутусов намагається встановити ім’я та долю українського Героя, який самотужки прийняв бій проти цілого розвідувального взводу окупантів, вправно відстрілюючись та відкидаючи гранати, якими загарбники намагалися ліквідувати нашого бійця.

Про цього бійця на своїй сторінці написав український журналіст Юрій Бутусов, оприлюднивши відео бою сміливого бійця ЗСУ з солдатами російської армії. За його словами, кадри були зафіксовані російським дроном, який знімав атаку розвідвзводу 4-ї бригади збройних сил росії на один з українських опорних пунктів Луганщини.

Допоможіть встановити ім’я та долю невідомого українського героя, який один вів бій до кінця проти цілого російського розвідвзводу як справжній Воїн.
Російські пропагандисти зняли з дрона атаку розвідвзводу 4-ї бригади ЗС РФ на український опорний пункт який знаходився в районі 29-го блок-посту біля села Кримське Луганської області. Вони виклали це як приклад своєї успішної атаки, але найбільше тут вражають дії українского бійця, який не здається за повної чисельної та вогньової переваги ворога. Росіяни корегували свої дії з квадрокоптера, їм зручно, а наш Воїн один, і він відстрілюється, кидає гранати, і навіть коли в нього прилітає граната встигає відкинути її у бік росіян та продовжує вести бій. Він впав тільки після влучання кількох гранат одночасно. Він загинув або важко поранений та, будемо сподіватись, потрапив у полон, але це подвиг, гідний гідного найвищої державної нагороди та визнання.
Знаю, що в тому районі оборонялись підрозділи 57-ї та 17-ї бригад, можливо, хтось впізнає що це за позиція, яку росіяни називають “Расческа”, і ким міг бути цей український герой, давайте спробуємо дізнатись. Рідні та близькі, та кожен з нас мають знати це ім’я.
До того, варто було б встановити, чому цей сміливець залишився обороняти опорник один.” – йдеться в дописі.
Відео з місця поля бою:

Читайте більше цікавих новин на нашому телеграм-каналі “Це моя Україна”.