“Зараз всі поїдемо додому”: в РФ 25-річний чоловік випустив 6 куль у воєнкома – ЗМІ (відео)

У росії 25-річний чоловік призовного віку вистрілили шість разів у воєнкома Олександра Єлісєєва, він перебуває у реанімації у тяжкому стані.

У військкоматі Усть-Ілімська Іркутської області Російської Федерації сталася стрілянина у військкоматі, поранено начальника призовної комісії, стріляв 25-річного чоловіка – його затримано. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

87489748974 11
Начальник Усть-Ілімського військкомату Олександр Єлісєєв.

Дана подія трапилась вранці 26 вересня. Молодий чоловік вчинив стрілянину прямо у військкоматі. Повідомляється, що поранено начальника призовної комісії. Його винесли до карети швидкої допомоги. Спочатку повідомлялося, що військком було вбито, але, за останніми даними, він вижив, та перебуває у реанімації у тяжкому стані.

Зазначається, що нападника затримано. Він повідомив, що його звуть Руслан Зінін, 1997 року народження. Безробітний. За словами очевидців, перед тим як відкрити стрілянину, Зінін сказав: “Зараз усі поїдемо додому”. Зброя в нього була схожа на саморобний обріз. За попередніми даними, хлопця збиралися “мобілізувати”.