Поліцейські затримали підозрюваного в розбещуванні дітей, який убив у Чернівцях поліцейську.

Сьогодні, 5 жовтня правоохоронці затримали чоловіка підозрюваного у розбещенні дітей, та який відкрив вогонь по поліцейським, внаслідок чого вбив 22-річну патрульну Таїсію Татарин.

Про це у своєму фейсбук повідомив радник міністра внутрішніх справ Ростислав Смірнов.

“Покидька, який розбещував дітей і вбив поліцейську в Чернівцях – затримано! Під час затримання, він застосував зброю! Більше деталей пізніше”, – зазначмв Смірнов, опублікувавши фото чоловіка.

309880825 2336654779805549 7015543483258994110 n
Фото затриманого / фейсбук Ростислав Смірнов

Згодом, у своєму фейсбук голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що затриманий помер. Йому було 53 роки. Уродженець АР Крим, зареєстрований був у Житомирській області.

“Під час затримання зловмисник відкрив вогонь, тож поліцейські застосували зброю у відповідь. Затриманого поранено, йому надають медичну допомогу. Більше інформації надамо найближчим часом.

Висловлюю щирі співчуття родичам та близьким загиблої поліцейської. Це велика втрата для всього колективу Національної поліції України. Вічна пам’ять”, – повідомив Клименко.

Нагадуємо, 3 жовтня в Чернівцях підозрюваний у розбещенні неповнолітніх, якого намагалися затримати правоохоронці, убив поліцейську та поранив її напарника.