Чому важливо стежити за станом зубів, щоб не хворіти

Хороший стан зубів є не просто естетичною складовою вашого життя, а й багато значить для вашого здоров’я. Науковцями доведено, що захворювання ротової порожнини та зубів часто є рушійною силою більш серйозних проблем в організмі через поширення інфекцій та згубний вплив мікробів. Якісна діагностика стану зубів передбачає щорічне консультування у стоматолога та превентивне лікування для попередження запущених станів. Довірити свою усмішку професіоналам можна у стоматологічній клініці SmileLab.У цій статті хочемо детальніше зупинитись на відновленні зубів способом встановлення металокерамічних коронок як описано за посиланням  – https://smilelab.kiev.ua/posluhy/protezuvannya-na-zubah/metalokeramichni-koronky/.

Коронка металокерамічна у царині стоматології не є новинкою, але водночас є тим способом лікування зубів, що поєднує в собі лояльну ціну, довготривалість у використанні, легкість встановлення та якість матеріалу. Перше, з чим стикається більшість клієнтів дантистів – це висока вартість. Дуже часто при першому ж пошуку в інтернеті словосполучень «металокерамічна коронка ціна» або «металокерамічна коронка ціна Київ» люди втрачають бажання лікувати зуби, коли бачать ціну таких послуг. Однак варто розуміти, що в першу чергу мова йде про ваше здоров’я та якість життя, а крім цього клініка SmileLab славиться своїми демократичними цінами на противагу іншим столичним клінікам та професіоналізмом стоматологів.

metallokeramicheskie koronki 1
на фото металокерамічна коронка

Отож, що найважливіше розуміти при відновленні зубів металокерамічними коронками:

  1. Порівняно з іншими видами реконструкції зубів металокерамічні коронки мають довгий термін експлуатації. Звісно, при належному догляді та систематичному огляді принаймні раз у рік. Під належним доглядом мається на увазі не лише чистка зубів зранку та ввечері, а й використання ополіскувача, зубних ниток тощо.
  2. Якість матеріалу. З кожним роком стоматологія вдосконалюється, з’являються все новіші та міцніші сплави, що дозволить вам не боятись того, що ви можете зламати зуби. Звичайно, краще зубами горіхи не розколювати, але ви легко зможете справитись з твердою їжею та не боятись тріщин чи розломів.
  3. Зовнішній вигляд. Пам’ятаєте, у одній з серій «Друзів» Росс скористався смужками для відбілювання зубів довше зазначеного на упаковці терміну, через що вони стали просто сяяти так, що їх видно було навіть у темряві? Дуже часто люди стараються відбілити зуби до скрипучо білого кольору як Росс, або встановити хоча б на передніх зубах коронки чи вініри, що мають відтінок дещо біліший від їх справжніх зубів. Природна емаль на зубах не є білосніжною, а має різні підтони, тому металокерамічні коронки мають неймовірно велику палітру, по якій можна підібрати саме ваш справжній тон зубів.
  4. Співвідношення ціна-якість-час. Якщо порівняти ці значення, а особливо поділити вартість металокерамічних коронок на час їх служби, то можна побачити, скільки грошей ви економите на лікуванні зубів з часом, враховуючи ще й те, що вартість стоматологічних послуг з кожним роком стає вищою.

І найголовніше, якщо обираєте стоматологічну клініку для лікування зубів чи вставлення металокерамічних коронок, то скористайтесь послугами SmileLab, бо їх професіонали зможуть подарувати вам чарівну усмішку.