Батьки загинули від російського снаряду: поліцейські врятували з палаючого Бахмута 8-річного хлопчика (Відео)

Поліцейські евакуювали з палаючого Бахмута 8-річного Богданчика, батьки якого загинули від російської ракети.

Як повідомляють у Національній поліції України, дитина залишилась наодинці у палаючому районі Бахмута, куди фактично немає доступу. Його мама, яка перебувала на на 7 місяці вагітності і тато, загинули на вулиці внаслідок російського артилерійського удару.

Поліцейські отримали повідомлення, що у Бахмуті дитина потребує евакуації. Зазначається, що район, де мешкав хлопчик, – під постійними ударами росіян, а шляхи до нього зруйновані, дістатися туди майже неможливо.

307837214 440982521495266 1144884860872725062 n

Певну частину дороги до порятунку Богданчика довелося долати пішки, залишивши броньоване авто. Правоохоронці знайшли дитину, яку прихистила сусідка. З’ясувалось, що декілька днів тому батьки залишили сина під опікою знайомої та вирушили на похорон до свого родича. У цей момент поряд вибухнув снаряд – подружжя загинуло від осколкових поранень.

Тіла пролежали на вулиці декілька днів, бо ворожі атаки не припинялися, і забрати їх було неможливо. Дізнавшись, що тато, мама й ненароджений братик або сестричка загинули, Богдан втік від сусідки, схопив велосипед і поїхав на те місце.

Поліцейські нагодували дитину. Та втамували душевний біль. Тепер Богданчик житиме в безпеці, дитину забере до себе рідна тітка.