Що таке система No Frost у холодильнику: переваги та недоліки

Чи хочете ви, щоб ваш холодильник був сучасним, а отже, зручнішим у використанні, більш довговічним, енергоефективнішим і дозволяв довше зберігати продукти? В цьому випадку познайомтеся з холодильником системи No Frost – дізнайтеся, як вони працюють і які їх плюси та мінуси!

Що таке система No Frost

Все частіше в магазинах можна знайти холодильники No Frost – інакше їх називають безморозними. Що це означає? Такі холодильники оснащені спеціальним вентиляційним механізмом, який призначений для підтримки вологості всередині холодильника на відповідному рівні, щоб на стінах не залишалося наморозку та льоду.

До прикладу оптимальною буде модель холодильника Bosch KGN39XL316, з системою No Frost. До слова німецькі холодильники бош це оптимальний варіант по співвідношенню ціна-якість.

Переваги холодильників No Frost

Система No Frost дуже добре “зайшла” на ринку завдяки безлічі переваг, які дає це рішення:

  • Холодильники без замерзання не потребують циклічного розморожування. Таким чином, ви можете заощадити багато часу та уникнути незручностей зберігання продуктів.
  • Система No Frost знижує енергоспоживання пристрою.
  • Морозильна камера простіша та зручніша у використанні. Окремі продукти харчування не злипаються.
  • У морозильній камері немає товстого шару льоду.
  • Система No Frost також гарантує більш тривале збереження свіжості продуктів, що зберігаються в холодильниках – нижча вологість означає, що їжа не втрачає свій смак та аромат і може довше зберігатись у належних умовах.
  • Завдяки системі No Frost чищення стає простіше. Окремі продукти, жир і бруд не прилипають до стінок холодильника, і навіть за наявності будь-яких домішок їх легко видалити за допомогою тканини, змоченої в миючому засобі.
  • Існують як окремі холодильники, так і вбудовані холодильники No Frost, тому їх можна легко адаптувати до кухонного інтер’єру.

Недоліки холодильників No Frost

  • Низька вологість у холодильнику може сприяти пересиханню ковбас, сирів та інших харчових продуктів.
  • Сухе повітря не особливо сприяє овочам і фруктам, які втрачають свою свіжість і твердість у таких умовах.
  • Холодильники No Frost можуть працювати трохи голосніше, ніж традиційні моделі холодильників із морозильною камерою.

Отже, якщо ви хочите обрати сучасний холодильник, який буде працювати довгі роки, радимо звернути увагу саме на пристрої з системою No Frost. Адже це новітня технологія, яка ефективно завойовує ринок України та серця домогосподинь.