Російський “авторитет” Саша Курара розказав, що особисто опускав Пригожина (ВІДЕО)

Російський кримінальний авторитет відомий, як Саша Курара, вирішив підтримати нещодавне звернення Гріші Московського до російських ув’язнених, які хочуть воювати у ПВК “Вагнера” так званого повара путіна Євгена пригожина.

У відеозверненні Курара розповідає, що особисто відбував покарання з пригоженим у тюрьмі. Також він заявляє, що під час перебування за гратами Євгеній Пригожин належав до касти так званих “опущених”. І що Курара особисто здійснював з пригоженим дії сексуального характеру, які у кримінальному світі відносять ув’язненого до касти так званих “опущених”. Курара сказав, що може особисто зустрітись з пригожином (забив стрілку) на нейтральній території, до прикладу в Туреччині, якщо хтось хоче заперечити його слова.

Також кримінальний авторитет звернувся до російських ув’язнених та заявив, що тих хто бере до рук зброю і іде воювати у ПВК “Вагнера” у кримінальному світі будуть “опускати”. І нагадав, що для кримінальника брати до рук зброю та йти воювати – суворо заборонено їх кодексом честі. А що більш позорне, що російські ув’язненні ідуть воювати під стягом “опущеного” пригожина, – сказав Курара.