“Кубань, Сочі, Крим – все буде окуповано. Більше того, Москва і Пітер не виживуть”: Гіркін розповів на що він чекає у 2023 році (ВІДЕО)

Російський терорист і колишній ватажок бойовиків в ОРДЛО Ігор Гіркін-Стрєлков поділився своїм прогнозом щодо розвитку подій на фронті у 2023 році.

Так, під час свого чергового виступу 29 грудня, уривок якого було опубліковано в Telegram-каналі Україна-365, відомий терорист із сумним виглядом поскаржився на дії російського диктатора Путіна та голови міноборони росії Шойгу, які, за його словами, не здатні на перемогу в війні проти України. Особливо різкими від Гіркіна були звинувачення на адресу останнього.

“Шойгу провалив СВО (так звану “спецоперацію” — Ред.), перетворив нашу армію на парадно-вихідну установу для проведення феєрверків та свят… Якщо не замінити злодія шойгу та кретина начальника генерального штабу (герасимова — Ред), то війна буде програна”, — зазначає Гіркін-Стрєлков.

Також терорист прогнозує, що за підсумками війни в Україні територія самої росії втратить значну частину.

“І Кубань буде окуповано, і Сочі буде окуповано, і Крим буде окуповано. Більше того, Москва і Пітер не виживуть” — розповідає Гіркін.

Відео з Гіркіном: